Cloud (computing) wallpapers (gýč-free)

Aha, čo sme našli:) Dedicated to "cloud lovers" & minimalism enthusiasts.
Enjoy your weekend, folks!


All images linked to original sources.

Shameless self-promo a.k.a. slovenská firemná twitter scéna

Spoiler: Shameless self-promo 







Tento týždeň sa nám dostalo veľkej pocty. zeom (@virtualizacia) sa umiestnil na prvej priečke v nezávislom hodnotení slovenských firemných twitter účtov. (Pravdupovediac, nepochválili sme sa skôr, lebo sme boli tri dni vysmiati ako lečo:))

Hodnotenie nás teší o to viac, že sme len na začiatku nášho pôsobenia na slovenskom trhu. Nezabúdame však na to, že obrovský podiel na kvalite a frekvencii našej twitter komunikácie majú naši priaznivci a followeri, bez ktorých by sme sa mohli rozprávať akurát tak sami so sebou:)

Gratulujeme samozrejme stáliciam na top pozíciách - @martinus_sk, @websupport_sk a @PizzaSeo.

PS: Vďaka Peťovi Murárovi za skvelú prácu (museli jej byť tony)!

Love,

zeom team


Zeom hľadá krotiteľov hadov!

Priatelia, s potešením musíme skonštatovať, že sme sa po necelom pol roku ostrej prevádzky našej spoločnosti dostali do štádia, kedy hľadáme potenciálnych spolupracovníkov.

A preto, ak máte pocit, že by ste chceli externe, či interne pracovať v zeom-e, píšte, volajte, posielajte líbesbriefy, či pohľadnice.

Koho hľadáme?

- Ľudí so skúsenosťami v oblasti virtualizácie
- Kodérov (Python)
- Networking špecialistov (v ideálnom prípade Cisco certified)

V prípade, že spĺňate aspoň jedno z horeuvedených kritérií, kontaktujte nás, radi sa s vami uvidíme! V prípade, ak nespĺňate ani jedno a napriek tomu by ste chceli pracovať s tímom ľudí, ktorí milujú svoju prácu a radi sa stavajú pred nové a nové výzvy, kontaktujte nás tiež:)

Za zeom, s.r.o. Zuzana Urbanová
Kontakt: urbanova@zeom.sk, 0948 899 554