Cloud konferencia aká tu ešte nebola?

Pracujete v oblasti cloud computingu? Zaujímajú vás nové trendy? Chcete inovovať váš biznis? Chcete sa stretnúť a zoznámiť s novými, či etablovanými hráčmi na trhu? S expertmi na témy spojené s cloudom? Tak sa pridajte ku členom zeom tímu a poďte s nami na cloud konferenciu do San Francisca bez toho, aby ste museli vytiahnuť päty z domu!



Od 15. do 19. novembra sa bude v San Franciscu a New Yorku konať UP 2010™ konferencia. Konferencia o cloud computingu, nových trendoch a inováciách. Nezúfajte, ak si nemôžete dovoliť vycestovať do USA. UP 2010 konferencia je totiž hybrid – troch z celkových piatich dní sa jej môžete zúčastniť za poplatok 50 US dolárov prostredníctvom webu. A nepôjde len o jednostranný stream, ale o Webex prezentácie, kde sa budete môcť priamo rozprávať napr. so speakrami: “UP2010 conference is hybrid in delivery model which has both virtual and physical elements. Virtual sessions will be streamed to physical locations, where people could ask their questions back to presenter.

Na konferencii sa predstaví napr. viceprezident Rackspace/OpenStack Mark Collier, produktový riaditeľ spoločnosti VMware John Gilmartin, riaditeľ spoločnosti Nimbus Ian Gotts, prídu ľudia zo spoločností ako Google, Verizon, HP, Cisco, Trend Micro, a mnohí ďalší, ktorých by ste si určite nemali nechať ujsť. 

Takže, vidíme sa? ;)

0 comments:

Zverejnenie komentára