Coffice horúčka na Slovensku? Cool!

Coworking na Slovensku – kde, ako a s kým?

Coworking je nový trend, ktorý je na Slovensku vo svojich začiatkoch. Jedná sa o zdieľanie spoločného kancelárskeho priestoru, či budovy pre freelancerov, malých podnikateľov alebo začínajúce projekty/firmy, ktoré si nemôžu dovoliť prenájom vlastnej kancelárie. A nechcú sedieť doma sami, aby nemuseli odolávať nástrahám vlastného bývania – televízor, chladnička, posteľ:)

Coworking kancelárie poskytujú výhodu práce v kolektíve a prinášajú okrem cenovej dostupnosti i výhody technickej infraštruktúry klasickej kancelárie spolu s pridanou psychologickou a spoločenskou hodnotou.

Kde nájdete Coffice v rámci Slovenska?

BRATISLAVA
Jeden z prvých Coffice vznikol v Bratislave – od sumy 99 Eur mesačne sa môžete stať členom Cofficeclub-u a pracovať na vašich projektoch v rámci budovy v lukratívnej lokalite – Bratislava, Staré mesto. Viac informácií o podmienkach členstva, vybavení kancelárií a cene nájdete na www.cofficeclub.sk.

KOŠICE
V Košiciach sa prvý Coffice momentálne hľadá, máte možnosť sa zapísať do zoznamu záujemcov, neváhajte!

PREŠOV
Prešovský Coffice je určený momentálne pre 6-10 ľudí a nachádza sa v administratívnej budove v centre Prešova. Cena pre coworkera za mesiac spoločne využívanej kancelárie je 69,- Eur vrátane DPH. Kancelárie sú plne vybavené technickou infraštruktúrou a mesačný poplatok zahŕňa prenos dát v objeme 20 GB.

NITRA
Nitriansky Coffice začal v malom, kancelársky priestor s výhľadom na hrad a Zobor je určený pre 3 ľudí, voľné sú momentálne 2 miesta. Máte o ne záujem?

ŽILINA
Ako poslednú uvádzame iniciatívu, ktorá vznikla len v priebehu posledných dní. Záujem o Coffice v Žiline už prejavili 4 freelanceri, ak máte chuť sa k ním pridať, zapíšte sa do zoznamu na blogu Michala Dragana - midra.sk

Hnutie okolo založenia Coffice v Žiline okrem iného pekne rozhýbalo i blogosféru – v priebehu jedného večera o Coffice napísali Martin Hrkut, Vladimir Rejholec a Jakub Straka. A teraz my:)

A na záver prianie: “Nech sa nám na Slovensku dobre cofficuje:)” Čo pre to môžete urobiť? Zdieľajte odkazy, či informácie, možno tak pomôžete napr. vašim priateľom nájsť priestor pre kreatívnu prácu v kolektíve. 

1 comments:

Anonymný povedal(a)...

Dobre vystihnuté. Pridanú psychologickú hodnotu kancelárie považujem tiež za dôležitú súčasť podnikania. :)

Zverejnenie komentára