Predstavujeme ľudí, ktorí hýbu svetom!

(Zhrnutie megaúspešného a maximálne zaujmavého týždňa v duchu hesla: "Dobrý úmysel sa skôr či neskôr stretne s pozitívnou odozvou!")

Priatelia, tento týždeň sme spoznali a stretli toľko zaujímavých ľudí a projektov, že by celá kniha nestačila na opísanie nášho nadšenia. Chceme sa s vami podeliť o naše zážitky, nadobudnuté skúsenosti a poznatky, nakoľko nechávať si ich len pre seba by bolo nefér. Sme otvorení a presne to očakávame i od vás – nakoľko veríme tomu, že biznis a networking sa dá robiť v príjemnom, maximálne otvorenom a priateľskom podnikateľskom prostredí.

Dovoľte nám predstaviť výnimočných ľudí a zaujímavé projekty, s ktorými sme mali tú česť.

NGLS – Ivana Sendecká

Ivana Sendecká je na Slovensku unikátny úkaz. Prostredníctvom svojich blogov a videoblogov sa prihovára ľuďom na celom svete. Čo je jej náplňou práce? Motivovať vás k akcii. NGLS (Next Generation Leaders of Slovakia) je neziskový projekt, snažiaci sa spojiť rovnako zmlýšľajúcich ľudí, ktorí majú záujem o budúcnosť. Či už svoju, alebo budúcnosť svojich blízkych, budúcnosť tejto krajiny. Ľudí, ktorí nechcú sedieť doma za pecou a frflať o tom, že život je ťažký. Ľudí, ktorí majú záujem žiť naplno a prispieť svojím kúskom k lepšiemu svetu. Možno vám tento koncept príde starý, možno vám príde populistický, ale úprimne – koľko z vás robí dennodenne niečo pre to, aby po vás niečo ostalo, keď odídete z tohto sveta?

Tomáš Srnka, vpsFree.cz

Tomáš je človek, ktorý stojí za niekoľkými začínajúcimi projektmi. Jedným z nich je občianske združenie vpsFree.cz, ktoré má za cieľ poskytovať (a úspešne poskytuje!) svojim členom virtuálne servery na technológii OpenVZ. Ako jeden z mála reagoval na našu výzvu vymieňať si informácie, know-how, spolupracovať na komunitnej úrovni tak, aby sme sa vedeli všetci posunúť vpred. Veľmi sa tešíme na našu ďalšiu spoluprácu!

Michal Dragan

Michala zrejme viacero z vás pozná ako aktívneho človeka podieľajúceho sa na množstve aktivít a projektov. Michal je skvelý marketér, pozná svoju cenu a neváha poradiť a pomôcť vtedy, keď to potrebujete. Ako blogger publikuje na blogu midra.sk a v Hospodárskych novinách. Michal stojí okrem iného i za viacerými službami z oblasti marketingu: Directemail.sk, Reklama-Facebook.sk, či Odporucaju.sk.


UniCamp

UniCamp je neformálna študentská konferencia o online svete, marketingu, dizajne a médiách. Konať sa bude 26. 10. 2010 v priestoroch Fakulty Masmediálnej Komunikácie UCM v Trnave.

Podporili sme Unicamp. Nadchol nás svojou myšlienkou, spôsobom organizácie a pritiahnutím mladých ľudí medzi tých, ktorí robia biznis. Študenti sa majú iste čo učiť, v tomto prípade sme však oveľa viac zvedaví na to, čo nás naučia študenti. Mladé mysle plné kreativity, zaujímaví speakeri, zaujímavé témy a afterparty. Na Unicampe by ste určite nemali chýbať!



A na záver: "No a čo, že sme neboli na #webexpo ?!" :)))))


3 comments:

Anonymný povedal(a)...

;-) vdaka Zuzu!
Zdravim Michala a Tomasa;-)
S Michalom a Zuzkou som sa uz stretla aj offline, hmmm..
just sayin'Tomas;-)
cheers,
i.

MIDRA Holding povedal(a)...

Ahoj Ivanka :) Ale sa nám dostalo pocty. A dufam Zuzka, ze s Tebou sa uvidim na UniCampe

Zuzana Urbanová povedal(a)...

Samozrejme sa vidime:) UniCamp a StartupCamp to istia:)

a nedakujte, vsetka pocta zasluzena!

Zverejnenie komentára